Κόλαση η Βραζιλία : Απίστευτο τραγικό ρεκόρ με 4.195 νεκρούς σε 24 ώρες
Η Βραζιλία για πρώτη φορά ξεπέρασε τους 4.000 νεκρούς από κοροναϊό μέσα σε μία ημέρα ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα κατέγραψε άλλα 86.979 κρούσματα.
Η Βραζιλία ξεπέρασε χθες Τρίτη – για πρώτη φορά – το όριο των τεσσάρων χιλιάδων θανάτων ασθενών με την COVID-19 μέσα σε μόλις μια ημέρα, με το υπουργείο Υγείας να ανακοινώνει ότι υπέκυψαν 4.195 σε 24 ώρες, νέο τραγικό ρεκόρ.
Και 86.979 κρούσματα
Η χώρα αυτή των 212 εκατομμυρίων κατοίκων καταγράφει τον δεύτερο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων της πανδημίας του νέου κοροναϊού σε απόλυτους αριθμούς, πίσω μόνο από τις ΗΠΑ, με 336.947 νεκρούς.
Η Βραζιλία κατατάσσεται επίσης δεύτερη σε αριθμό μολύνσεων παγκοσμίως, με 13.100.580 επιβεβαιωμένα κρούσματα του SARS-CoV-2, εκ των οποίων 86.979 τις προηγούμενες 24 ώρες.
Πηγή: ΑΠΕ
- Παραίτηση στα BAFTA μετά το περιστατικό με ρατσιστική λέξη: Αντιδράσεις για τον χειρισμό της τελετής
- Γαλλία: Δύο γυναίκες νεκρές – Καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα στην Άνω Σαβοΐα
- Ωραία ενέργεια και σέντρα σουτ του Ζέλσον (vid)
- Κάθετος Διάδρομος: Κοινή δήλωση 13 χωρών για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης
- Στην ολομέλεια της Βουλής το Ενιαίο Ψηφιακό Μητρώο παρακολούθησης υποθέσεων διαφθοράς
- Κώστας Αντετοκούνμπο: «Τα λόγια του Γιάννη που μου άλλαξαν τη ζωή – Θέλω τίτλο με τον Άρη» (vid)
- Απασφάλισε ο Λάκης Γαβαλάς με αφορμή τον πανικό γύρω από την παρουσία του Μπραντ Πιτ στην Ελλάδα
- Τέμπη: Ξεσηκωμός στις 28 Φεβρουαρίου – Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442