Σοκ επικρατεί στην Ισπανία από χθες το απόγευμα, καθώς το ρατσιστικό περιστατικό στην αναμέτρηση της Βαλένθια με την Κάντιθ έχει ταρακουνήσει για τα καλά τα… κεφάλια της LaLiga, που καλούνται να πάρουν μεγάλες αποφάσεις.
Όλη η Ισπανία είναι στο πλευρό του Μουκτάρ Ντιακαμπί, που σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν ο ίδιος και οι άνθρωποι της Βαλένθια δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ Χουάν Καλά.
Ο ποδοσφαιριστής των Νυχτερίδων ανέφερε όσα άκουσε από τον αμυντικό της Κάντιθ στο διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος έγραψε τα πάντα στο φύλλο αγώνα.
Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, ο Ντιακαμπί τού ανέφερε πως ο Καλά τον αποκάλεσε «γα@@@@νο αράπη».
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.