Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ - Ολυμπιακός : Μια τετράδα όνειρο – μια πεντάρα μύθος

ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Μια τετράδα όνειρο – μια πεντάρα μύθος

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε σε κάθε εκατοστό του γηπέδου, έχοντας μια ονειρική τετράδα στο χορτάρι του ΟΑΚΑ.

Η χθεσινή τεράστια νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, είναι από τα παιχνίδια που «μένουν» στο χρόνο και δεν πρόκειται να… ξεθωριάσουν ποτέ.

Είναι ένα ματς που θα αποτελεί σημείο αναφοράς κάθε φορά που ο Ολυμπιακός θα κοντράρεται με την Ένωση, ένας αγώνας που το 5-1 θα έχει περίοπτη θέση στις συζητήσεις για τα ματς των ερυθρόλευκων με τους κιτρινόμαυρους.

Ήταν μια ονειρική βραδιά για την ομάδα του Πειραιά, καθώς ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο παιχνίδι και έκανε άνω κάτω την αντίπαλο του, με πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας και υπεροχή σε κάθε εκατοστό του γηπέδου.

Για να κυριαρχήσουν οι πρωταθλητές στο χθεσινό παιχνίδι χρειάστηκε μια επιβλητική εμφάνιση από τέσσερις παίκτες, καθώς Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας και Ελ Αραμπί διέλυσαν την αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων.

Οι τέσσερις παίκτες «έκοβαν κι έραβαν» προκαλώντας ταραχή στην αμυντική γραμμή της Ένωσης και όλα πήραν τον… δρόμο τους από την στιγμή που ο Μαντί Καμαρά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του λιμανιού.

Η επιλογή να παίξει ο Ολυμπιακός με τριάδα στο κέντρο της άμυνας αποδείχθηκε σωστή, αλλά για να κυριαρχήσουν οι πειραιώτες χρειάστηκε να βγάλουν ηγετικά στοιχεία και πολλά τρεξίματα οι παίκτες που προαναφέραμε.

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την κυριαρχία του στην μεσαία γραμμή αλλά και τα ανεβάσματα των Χολέμπας – Ανδρούτσου από τα δύο άκρα και «πλήγωσε» την Ένωση σε κάθε ευκαιρία που του δόθηκε.

Και το έκανε με οργανωμένες επιθέσεις όταν χρειάστηκε καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά το έκανε και με πολύ έξυπνες κόντρες, βρίσκοντας «διαδρόμους» για να επιτεθεί κατά… κύματα προς την κιτρινόμαυρη εστία.

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ θα μείνει στην ιστορία και είναι από τις νίκες που επιζητά κάθε μεγάλη ομάδα σε ντέρμπι, ειδικά όταν παίζει εκτός έδρας.

Η κυριαρχία των πρωταθλητών είναι αναμφισβήτητη και δεν χρειάζονται πολλά λόγια.

Η ομάδα πρέπει να «μιλάει» στο γήπεδο κι αυτό ακριβώς έκανε γράφοντας ιστορία. Γιατί πολύ απλά αυτό έκανε χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός.

Έγραψε μια θριαμβευτική ιστορία την οποία θα συζητούν για πολλά ακόμα χρόνια οι οπαδοί του, επιβεβαιώνοντας ότι είναι με διαφορά η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε πέντε γκολ εναντίον της ΑΕΚ και είναι πολύ μεγάλη υπόθεση ότι οι παίκτες του Μαρτίνς είχαν την σωστή νοοτροπία στο ματς.

Το έδειξαν με την διάθεση που έβγαλαν και με τα πολλά τρεξίματα από το ξεκίνημα του ματς και θα πρέπει να σημειωθεί ότι 13 παίκτες έλειπαν για μια εβδομάδα λόγω Εθνικών ομάδων.

Μια καλή προπόνηση έκαναν όλοι οι ερυθρόλευκοι στο Ρέντη αλλά φάνηκε πως ήταν αρκετή.

Ήταν μια θρυλική βραδιά από την ομάδα που γράφει θριάμβους σαν παραμύθια.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024