Ο Νιόπλιας περίμενε ότι με την εγκατάσταση του Θοδωρή Ζαγοράκη στο Πάρκο Γουδί, θα τον περίμενε ένα πόστο στις Εθνικές ομάδες.
Σήμερα (2/4), η εφημερίδα «Live Sport» αποκαλύπτει ότι μία από τις σκέψεις του νέου προέδρου της ΕΠΟ, είναι η πρόσληψη του Νίκου Νιόπλια ως τεχνικού διευθυντή των Εθνικών ομάδων.
Προφανώς, ο Ζαγοράκης βλέπει ότι με την υπάρχουσα δομή, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν έχει εξέλιξη. Για αυτό, ο παλαίμαχος μέσος εξετάζει αλλαγές στα πρόσωπα και ο Νιόπλιας είναι ένα από αυτά.
Παράλληλα, στις επόμενες μέρες ο Ζαγοράκης θα έχει μία κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Τζον Φαν Σιπ για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Οι «κανονιέρηδες» δίνουν 120 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο για τον Αργεντίνο, αλλά οι «ροχιμπλάνκος» απάντησαν αρνητικά. Ξεκινούν άμεσα οι συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας με τον Άγγλο μέσο
Η απόφαση της European Aquatics, η προσφυγή για τον αγώνα Πρίμορατς – Γιουγκ, το ιστορικό του κολυμβητηρίου στο Κότορ και οι πολιτικές προεκτάσεις μιας αθλητικής διαμάχης.
Ο Μόντε Μόρις στάθηκε στις απουσίες των Σάσα Βεζένκοφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ αλλά και στο βάθος του «ερυθρόλευκου» ρόστερ ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις Κάουνας (25/5).