Στις δηλώσεις του στη NOVA μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε στα γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ αλλά και στα προβλήματα που βγάζει η ομάδα του σε όλες τις γραμμές.
Όσα είπε ο Χιμένεθ:
Για το ματς και την ήττα στην Τούμπα: «Είναι αυτό που μένει και αυτό που μετράει. Το 3-1 το τελικό σκορ. Στο πρώτο λεπτό γίνεται ένα κόρνερ, στο δεύτερο ένα φάουλ και ένα γκολ. Πάντα είμαστε από πίσω να κυνηγάμε το σκορ. Η ομάδα από το κέντρο και μπροστά δεν μπορεί να κάνει παραπάνω. Μόνοι μας αυτοκτονήσαμε. Όταν ήταν το σκορ 2-1 προσπαθούσαμε να ισοφαρίσουμε. Κάθε φάση είναι και γκολ».
Για τα δυο γρήγορα γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ σε κάθε ημίχρονο: «Είναι… τακτική αυτό!» (γέλια).
Για τη χρησιμοποίηση του Ολιβέιρα αριστερά και τη συνεργασία του με τον Μάνταλο στο γκολ: «Αυτό που ήθελα ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα κάνει την καλύτερη επιθετική σεζόν της ιστορίας του και κυνηγάει Άρη και… Σπανούλη για μυθικά ρεκόρ στην Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα.
LIVE: ΑΕΛ Novibet-Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet-Παναιτωλικός για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1.