Παρότι η Κροτόνε βρέθηκε να προηγείται με δύο γκολ, η Μπολόνια έφερε «τούμπα» το ματς και επικράτησε με 3-2, με τους γηπεδούχους να οδεύουν… ολοταχώς για την Serie B…
Ήττα… μαχαιριά για την Κροτόνε… Παρότι κατάφερε να σκοράρει πρώτη και να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα με 2-0, η ομάδα του Κόσμι, είδε την Μπολόνια να φέρνει τα πάνω κάτω και να επικρατρεί με 3-2 για την 28η αγωνιστική της Serie A.
Σχεδόν απίθανη η παραμονή για την Κροτόνε που παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και έχασε τεράστια ευκαιρία να μπει και πάλι στο κόλπο της παραμονής. Σταθερά στη μέση της βαθμολογίας η Μπολόνια που ανέβηκε μάλιστα στην 10η θέση του πίνακα.
Η Κροτόνε ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Μεσία στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης. Μάλιστα, τέσσερα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι πήραν αέρα δύο τερμάτων με τον Σίμι να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι και να γράφει το 2-0 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Η Μπολόνια μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 62ο λεπτό μείωσε με τον Σουμαορό ο οποίος πλάσασε σωστά σε κενή εστία, για το 2-1. Λίγα λεπτά αργότερα ο Σκούτεν ισοφάρισε και έγραψε το 2-2 με ένα τρομερό σουτ, ενώ στο 84ο λεπτο ο Όλσεν σφράγισε την ολική ανατροπή και έγραψε το τελικό 3-2.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.