Ρήξη στις σχέσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με την εθνική Βελγίου έχει προκαλέσει ο νέος μυϊκός τραυματισμός του Έντεν Αζάρ.
Αυτό γιατί οι «μερένχες» θέλουν ο 30χρονος εξτρέμ να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, έτσι ώστε να επιστρέψει στην αγωνιστική δεάση προς τα τέλη της σεζόν.
Ωστόσο, οι Βέλγοι διαφωνούν με αυτή την προσέγγιση, καθώς κρίνουν αναγκαία τη χειρουργική επέμβαση, που ναι μεν θα τον θέσει νοκ άουτ για όλη την υπόλοιπη σεζόν, αλλά θα μπορέσει να προλάβει το Euro.
Ο Αζάρ πήγε στο Λονδίνο προκειμένου να πάρει μια δεύτερη ιατρική γνώμη και να πάρει την απόφαση του σχετικά με το πως θα αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι στο διάστημα που ανήκει στην «Βασίλισσα» έχει υποστεί δέκα τραυματισμούς χάνοντας μέχρι τώρα 51 αγώνες.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.