Σαν να το έχει για… γούρι. Ο Ιωνικός για δεύτερο σερί ματς πετυχαίνει δυο γκολ στο φινάλε ενός αγώνα και καταφέρνει να πάρει τη νίκη. Την προηγούμενη αγωνιστική το έκανε στα Τρίκαλα (από 2-1, 2-3 στις καθυστερήσεις), σήμερα το έκανε απέναντι στον Διαγόρα που φιλοξένησε στη Νίκαια.
Με το ματς στο 1-1 και το ρολόι να σημαδεύει το 89ο λεπτό, οι Νικαιώτες σημείωσαν δεύτερο τέρμα και στο 96′ έγραψαν το τελικό 3-1. Ο Κάστρο ήταν ο… χρυσός σκόρερ, πετυχαίνοντας τα δύο γκολ στο φινάλε, ενώ ο Νιασέ είχε ανοίξει το σκορ στο 41′, με τον Σανδραβέλη να ισοφαρίζει προσωρινά στο 68′.
Στο άλλο ματς που ξεκίνησε στις 13:30, Απόλλων Λάρισας και ΟΦ Ιεράπετρας ήρθαν ισόπαλοι με 1-1. Ο Απόλλων άνοιξε το σκορ στο 11′ με τον Βαγγέλη Μόρα, είχε χαμένο πέναλτι με τον Γιάκο, για να έρθει στο 78′ ο Αποστολίδης και να ισοφαρίσει σε 1-1.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Το Αμβούργο έκανε την έκπληξη νικώντας τη Βενέτσια και οι ελπίδες του Άρη Betsson για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup, αυξήθηκαν. Τα σενάρια πρόκρισης, η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα.
Ο Λανουά δίνει το κακό παράδειγμα στους διαιτητές αφού σταμάτησε τον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων, ενώ οι ρέφερι πρέπει να παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις στο χορτάρι και ως VAR