Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Ο Μανόλο Χιμένεθ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, αλλά είδε σήμερα τουλάχιστον να μειώνεται κατά ένα πρόσωπο η λίστα των απόντων.
Ο Μάριο Μιτάι πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι και πάλι στη διάθεση του Ισπανού προπονητή.
Αντίθετα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης, Κώστας Γαλανόπουλος και Μουαμέρ Τάνκοβιτς ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Αντρέ Σιμόες έκανε θεραπεία.
Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 11.00.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.