Έτοιμος να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Εθνικής Αιγύπτου είναι ο Αχμέντ Χασάν.
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού κλήθηκε κανονικά στην αποστολή της εθνικής του ομάδας για τα προκριματικά παιχνίδια του Κόπα Άφρικα στα τέλη Μαρτίου.
Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία της χώρας του, ο Χασάν είναι μόλις ένας από τους έξι ποδοσφαιριστές από όσους κλήθηκαν που δεν αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, με την πλειονότητα των υπολοίπων να αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης (Σαλάχ, Ελνένι, Ελ Γκάζι), στην Premier League.
Οι αγώνες για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα είναι προγραμματισμένοι για τις 25 Μαρτίου και τις 29 Μαρτίου, εναντίον της Κένυας και των Νήσων Κομορών.
Άγνωστο ωστόσο παραμένει εάν όλοι οι… Ευρωπαίοι θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών», καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως θα εμποδίσει τους διεθνείς παίκτες της Λίβερπουλ να ταξιδέψουν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διότι θα υποχρεωθούν να τεθούν σε απομόνωση 10 ημερών μετά την επιστροφή τους.
Θυμίζουμε πως ο Χασάν είχε παρουσιαστεί στην εθνική του ομάδα και το Νοέμβριο, ωστόσο δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, καθώς είχε προσβληθεί από κοροναϊό και είχε περάσει μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Μπίλι Χάρις με (2-1), μετά από μία ένα φοβερό παιχνίδι και μία συγκλονιστική ανατροπή, κάνοντας το 1-0 για την Ελλάδα κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία.
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στη media day της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο (06/01, 21:15), για ενδεχόμενη προσθήκη στο ρόστερ των Πράσινων.
Δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει πως τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ κοιτούν την περίπτωση του Μπρούνο Καμπόκλο, με τον Βραζιλιάνο να «ζυγίζει» τις επιλογές του.