Ο Κώστας Ζήκος δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 60μ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Τορούν την Πολωνίας (4-7/3, αφού κατά την 3η ημέρα των αγώνων κατετάγη 4ος με 6.67 στη 2η ημιτελική σειρά και στο σύνολο πήρε την 12η θέση.
Ο Έλληνας σπρίντερ έχασε την πρόκριση για τέσσερα εκατοστά του δευτερολέπτου, αφού ως 8ος προκρίθηκε ο Δανός Μούσα Κόγια με 6.63.
Την καλύτερη επίδοση στις τρεις ημιτελικές σειρές σημείωσε ο Ιταλός Λαμόντ Μάρκελ Γιάκομπς με 6.56. Ο Ζήκος στα πρωινά προκριματικά είχε πάρει την πρώτη θέση στην 7η σειρά με τον ίδιο χρόνο (6.67).
Ο 23χρονος αθλητής του Βαγγέλη Κατσιαβά, που έχει κάνει φέτος 6.64 (το ατομικό του ρεκορ είναι 6.62) ήταν 5ος το 2019 στη Γλασκώβη, όπου και είχε κάνει το ντεμπούτο του στη διοργάνωση.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος