Γιουβέντους : Διαγνώστηκε με κοροναϊό και απομονώθηκε ο Μπετανκούρ
Ο μέσος της Γιουβέντους Ροντρίγο Μπετανκούρ θα χάσει τον προσεχή αγώνα με τη Λάτσιο για τη Serie A, και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του στη ρεβάνς με την Πόρτο.
Ο μέσος της Γιουβέντους Ροντρίγο Μπετανκούρ διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό και μπήκε αμέσως σε καραντίνα, όπως ανακοίνωσε η πρωταθλήτρια Ιταλίας χθες Πέμπτη.
Χάνει Λάτσιο και… Πόρτο
Ο διεθνής ουρουγουανός χαφ, που έχει κερδίσει φανέλα βασικού τη φετινή σεζόν υπό τις οδηγίες του Αντρέα Πίρλο, θα χάσει τον προσεχή αγώνα με τη Λάτσιο για τη Serie A, και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του στη ρεβάνς με την Πόρτο την επόμενη εβδομάδα για τους «16» του Champions League.
«Ο Ροντρίγο Μπετανκούρ βρέθηκε θετικός στην Covid-19. Ο παίκτης έχει ήδη απομονωθεί από την υπόλοιπη ομάδα και είναι ασυμπτωματικός» ανέφερε η λιτή ανακοίνωση της Γιουβέντους.
Με παρελθόν…
Τον περασμένο Ιανουάριο είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κοροναϊό εντός της «Γιούβε» οι Κουαδράδο και Αλεξ Σάντρο, και τον περασμένο Οκτώβριο είχε προσβληθεί από την Covid-19 και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.