Με 4-3-3 και όλους τους διαθέσιμους χαφ στην ενδεκάδα παρατάσσει ο Μανόλο Χιμένεθ την ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τον Βόλο.
Ο Τσιντώτας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Λάτσι και Λόπες η τετράδα στην άμυνα, Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς και Σιμάνσκι στα χαφ με τους Γκαρσία, Μάνταλο και Ανσαριφάρντ στην επίθεση.
Στον πάγκο για την Ένωση είναι οι: Αθανασιάδης, Χνιντ, Νταντσένκο, Βασιλαντωνόπουλος, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.
Η ενδεκάδα του Βόλου: Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Μπλάζεκ, Τσοκάνης, Δουβίκας, Μπαρτόλο, Νίνης, Μπαριέντος και Περέα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος