Οι Μάβερικς πήραν μπροστά στο δεύτερο μέρος και με έναν συγκλονιστικό Λούκα Ντόντσιτς έφυγαν με το διπλό από το Ορλάντο, επικρατώντας των Μάτζικ με 130-124.
Το Ντάλας συνεχίζει την ανοδική του πορεία και με το σλοβένο γκαρντ σε τέτοια κατάσταση δεν έχει να φοβάται τίποτα σχετικά με την είσοδό του στα πλέι-οφ.
Ο Ντόντσιτς έκανε πράγματα και θαύματα, έχασε για μία ασίστ το triple-double, όμως οι 33 πόντοι του ήταν αρκετοί ώστε να δώσει στους Μάβερικς τη νίκη κόντρα στο Ορλάντο του φοβερού και τρομερού Νίκολα Βούτσεβιτς, ο οποίος κρατούσε μόνος του στο παιχνίδι την ομάδα του.
Η ομάδα του Ορλάντο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, με τον Νίκολα Βούτσεβιτς να σκοράρει συνεχώς στο πρώτο δωδεκάλεπτο και να δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα του με +4 (33-29).
Στο δεύτερο μέρος η διαφορά ανέβηκε πρώτη φορά σε διψήφια επίπεδα, με το Ντάλας να τρέχει ένα σερί 8-0 και τον Λούκα να τα βάζει από παντού.
Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο τέταρτο και τελευταίο δωδεκάλεπτο, με τους Μάτζικ να προσπαθούν να μειώσουν, όμως τους φιλοξενούμενους να διατηρούν τη διαφορά και να φεύγουν με το διπλό.
Όντεντ Κάτας και Γουίλ Ρέιμαν μίλησαν για το παιχνίδι της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (20/1, 19:15) και εκθείασαν τις δυνατότητες των ερυθρόλευκων ως ομάδα.
Ο Λεβαδειακός πέρασε σαν… σίφουνας από το Αγρίνιο και συνεχίζει την ξέφρενη κούρσα του στο πρωτάθλημα, ξεφεύγοντας εννιά βαθμούς από τον πέμπτο Παναθηναϊκό
LIVE: Βόλος – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βόλος – Ατρόμητος για τη 17η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Τη μαζική συμπαράσταση των οπαδών του, σε ένα ακόμη παιχνίδι θα έχει ο Ολυμπιακός καθώς η ερυθρόλευκης ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν εξαντλήθηκαν.