Ξένοι διαιτητές θα σφυρίξουν τους δύο από τους τέσσερις προημιτελικούς Κυπέλλου το διήμερο Τετάρτη – Πέμπτη, όπως αποφάσισε και ανακοίνωσε η ΚΕΔ.
Συγκεκριμένα, ξένος διαιτητής θα διευθύνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη, όπως και το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη την Πέμπτη.
Στην αναμέτρηση της Λεωφόρου ορίστηκε ο 37χρονος ρώσος Κιρίλ Λεβνίκοφ, άπειρος από ευρωπαϊκά παιχνίδια, αφού έχει σφυρίξει μόνο σε ένα ματς ομίλων του Europa League, ενώ η υπόλοιπη πείρα του περιορίζεται σε προκριματικά και Youth League.
Ο Ρώσος ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA.
Στο Άρης – Ολυμπιακός θα βρεθεί στη χώρα μας ένας… γνώριμος πλέον διαιτητής.
Ο φινλανδός Ματίας Γκεστράνιους από την πρώτη κατηγορία της UEFA θα βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον επαναληπτικό των δύο ομάδων.
Ο Γκεστράνιους έχει σφυρίξει τέσσερα ελληνικά παιχνίδια, όλα της περσινής περιόδου: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 3-2, Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-1 και ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0.
Όσον αφορά τα άλλα δύο παιχνίδια, το Λαμία – ΠΑΟΚ θα σφυρίξει ο Μανούχος με VAR τον Γκεστράνιους και το Βόλος – ΑΕΚ ο Τζοβάρας με VAR τον Ευαγγέλου.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Όσα δήλωσαν ο Μάρκο Νίκολιτς και Ορμπελίν Πινέδα για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βαγιεκάνο. Όσα πρέπει να κάνει η Ένωση ώστε να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.
LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
LIVE: Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA και COSMOTE SPORT 2.