«Φάρμακο» για τον ευρωπαϊκό της αποκλεισμό έψαχνε η Μπάγερ Λεβερκούζεν κόντρα στη Φράιμπουργκ αλλά ηττήθηκε με 2-1 μέσα στην «Bay Arena» και είδε την αντίπαλό της να την πλησιάζει στους τρεις βαθμούς.
Στο 50′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 όταν ο Χέλερ με τρομερή κίνηση έκανε το γύρισμα για τον Ντεμίροβιτς που πλάσαρε και σκόραρε. Εντεκα λεπτά μετά ήρθε και το 0-2 με τον Χέλερ να είναι αυτή τη φορά ο σκόρερ από ασίστ του Γκρίφο.
Το μόνο που κατάφερε η Λεβερκούζεν ήταν να μειώσει σε 1-2 με τη συμπλήρωση 70 λεπτών χάρη σε ωραίο διαγώνιο σουτ του Μπέιλι.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.