Με εκτέλεση πέναλτι ο Γιώργος Γιακουμάκης πέτυχε το 23ο του γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα αλλά δεν ήταν αρκετό για τη Φένλο που ηττήθηκε με 4-1 από τη Φίτεσε.
Ακόμη ένα γκολ με τη φανέλα της Φένλο πέτυχε ο Γιώργος Γιακουμάκης που έφτασε τα 23 στο ολλανδικό πρωτάθλημα και είναι μακράν ο πρώτος σκόρερ.
Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ έκανε το 1-1 για την ομάδα του στο 19′ με εκτέλεση πέναλτι αλλά τελικά η Φένλο έχασε με 4-1 από τη Φίτεσε παραμένοντας ωστόσο στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.
Βασικός αγωνίστηκε επίσης ο Χρήστος Δώνης ενώ εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμεινε ο Τάσος Δώνης.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Με τον Κώστα Σλούκα να έχει 26 πόντους και να μοιράζει 9 ασίστ, ο Παναθηναϊκός, έστω και λίγο... αγχωτικά, έφυγε νικητής από τη Γαλλία (78-79 τη Βιλερμπάν) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στη Ντουμπάι BC (95-92 στο Βελιγράδι) για την 25η αγωνιστική. Ήταν η 4η σερί νίκη των Σέρβων, έχοντας κορυφαίους τους Νουόρα και Ιζουντού.