Χασάν : «Πρέπει να το πιστεύεις μέχρι το τελευταίο λεπτό»
Ο σκόρερ του «χρυσού» τέρματος του Ολυμπιακού στην Ολλανδία μίλησε για την πρόκριση, ενώ αναφέρθηκε στο… μυστικό που έχει να σκοράρει πάντα σημαντικά γκολ.
Ο Αχμέντ Χασάν ήταν για ακόμη μια φορά αυτός που έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά και στο Αϊντχόφεν για τον Ολυμπιακό, με τον Αιγύπτιο επιθετικό να σκοράρει με προβολή στο 88ο λεπτό, να μειώνει το σκορ σε 2-1 και τους ερυθρόλευκους να πανηγυρίζουν την πρόκριση στους «16» του Europa League.
Ο «χρυσός» σκόρερ των Πειραιωτών μίλησε μετά την σπουδαία πρόκριση και αναφέρθηκε στο… μυστικό που έχει να σκοράρει πάντα σημαντικά γκολ, ενώ μίλησε και για τις προτιμήσεις του στην κλήρωση της Παρασκευής (26/2), τονίζοντας πως θέλει να αντιμετωπίσει μεγάλους συλλόγους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι μία πολύ όμορφη διοργάνωση και τα δώσαμε όλα στο παιχνίδι για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση».
Για το μυστικό του: «Πρέπει να το πιστεύεις μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μέχρι το ημίχρονο ήμασταν πεσμένοι και απογοητευμένοι. Μας μίλησε ο προπονητής, μας μίλησαν και οι έμπειροι παίκτες ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είχαμε κάποιες ατυχίες με τα δοκάρια, αλλά πρέπει να πιστεύεις μέχρι το τέλος.
Για την κλήρωση: «Μου αρέσει να παίζω απέναντι σε μεγάλους συλλόγους. Όταν είσαι μεγάλος σύλλογος μπορείς να παίξεις απέναντι σε οποιονδήποτε. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μπορούμε να παίξουμε απέναντι στον οποιονδήποτε.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ανδρέας Τεττέη μεγαλούργησε στο ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας συνεχίζει να... μαγεύει με τη φανέλα της Γκενκ και μετά το τελευταίο ματς κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ δήλωσε έτοιμος να αρχίσει να σκοράρει και περισσότερο.