Μετά τα νέα κρούσματα κοροναϊού στον Ολυμπιακό, η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε την αναβολή του ντέρμπι των αιωνίων, που ήταν προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (27/2)
Ο Ολυμπιακός έχει χτυπηθεί περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα της Volleyleague από τον Covid-19, με τους Πειραιώτες την Τρίτη (23/2) να ανακοινώνουν δύο ακόμα κρούσματα κοροναϊού και τον συνολικό αριθμό των νοσούντων στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο να φτάνει πλέον τους 17.
Τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό έφεραν και την αναβολή του ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (27/2).
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. για την 14η αγωνιστική, λόγω των κρουσμάτων COVID-19 που ανακοινώθηκαν από την ομάδα του Ολυμπιακού.
Ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών από την Ε.Σ.Α.Π., όλα τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού παραμένουν σε καραντίνα και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο».
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.