Λυμπεράκη για εμπλοκή ΜΚΟ στην υπόθεση Λιγνάδη: Τα fake news δεν θα μας τρομάξουν
Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook, η κ. Λυμπεράκη κάνει λόγο για ορισμένους που εχθρεύονται τη δράση των ΜΚΟ ή θέλουν να καλύψουν άλλες σχέσεις ώστε να αποπροσανατολίσουν τη δικαιοσύνη.
Σε κατηγορηματική διάψευση οποιασδήποτε σχέσης της «Solidarity Now» με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, προέβη η επικεφαλής της ΜΚΟ, Αντιγόνη Λυμπεράκη.
Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook, η κ. Λυμπεράκη κάνει λόγο για ορισμένους που εχθρεύονται τη δράση των ΜΚΟ ή θέλουν να καλύψουν άλλες σχέσεις ώστε να αποπροσανατολίσουν τη δικαιοσύνη.
Παράλληλα, διαβεβαιώνει ότι η οργάνωσή της θα συνεχίσει να εργάζεται για τη βελτίωση των ζωών των παιδιών που χρειάζονται υποστήριξη.
Η ανάρτηση της Αντιγόνης Λυμπεράκη στο Facebook:
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα: «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας» – Ήχησε το 112
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)











![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-121x85.jpg)





















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442