Κατηφόρα χωρίς τέλος για τον ΟΦΗ, έχασε και από τον Βόλο (2-1)
Δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά για τον Βόλο ώστε να φύγει με διπλό από την Κρήτη. Η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ ο οποίος μείωσε στο δεύτερο μέρος με το παρθενικό γκολ του Καστάνιος, είχε δύο δοκάρια αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την έκτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα.
Με το διπλό στις αποσκευές του φεύγει από την Κρήτη ο Βόλος. Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ εκμεταλλευόμενη το πολύ καλό της πρώτο μέρος επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και ανέβηκε στην έβδομη θέση αφήνοντας πίσω της τον Ατρόμητο.
Έκτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Γιώργου Σίμου και έβδομο ματς χωρίς νίκη με μοναδικό θετικό το πρώτο γκολ του Καστάνιος. Δύο δοκάρια είχε ο ΟΦΗ που πίεσε πολύ στο φινάλε αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει ακόμη μία ήττα.
Ο Βόλος ευτύχισε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη ευκαιρία του στο ματς. Ο Ριένστρα έκανε τη σέντρα και ο Περέα με κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας του ΟΦΗ έκανε το 0-1 στο 3′. Στο 21′ μάλιστα ήρθε και το 0-2 όταν ο Δουβίκας κατέβασε όμορφα την μπάλα και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Σβτηρίου. Ο Γιαννούλης στο 32′ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ αλλά η προβολή του από τη μικρή περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι του Κλέιμαν.
Ο ΟΦΗ μπήκε μεταμορφωμένος στο δεύτερο μέρος και απείλησε αρχικά με ένα καλό σουτ του Ντε Γκουσμάν στο 48′ ενώ τρία λεπτά μετά είχε και δεύτερο δοκάρι σε σουτ του Στάικου. Τελικά, στο 63′ ήρθε το γκολ για τους Κρητικούς όταν ο Στάρτζεον έκανε το γύρισμα και ο Καστάνιος με κοντινή προβολή μείωσε σε 1-2 με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Κρητικών. Ο OΦΗ πίεσε πολύ στο φινάλε αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο γκολ και μοιραία ήρθε ακόμη μία ήττα που τον κρατά πολύ χαμηλά στη βαθμολογία.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο