Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρωταγωνίστριες της «Buffy» λένε ότι ο Joss Whedon είχε δημιουργήσει «τοξικό περιβάλλον» στη σειρά

Πρωταγωνίστριες της «Buffy» λένε ότι ο Joss Whedon είχε δημιουργήσει «τοξικό περιβάλλον» στη σειρά

Αρκετές ηθοποιοί έχουν μιλήσει τις τελευταίες μέρες για την συμπεριφορά του σεναριογράφου και σκηνοθέτη.

Ο Joss Whedon, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης με πρότζεκτ όπως τα: Avengers, Justice League και Agents of Shield στο βιογραφικό του, κατηγορείται από ηθοποιούς που συνεργάστηκαν μαζί του στο «Buffy the Vampire Slayer» για τη δημιουργία «τοξικού περιβάλλοντος» στα παρασκήνια της σειράς.

Η ηθοποιός Charisma Carpenter είπε στο Twitter ότι, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, o Whedon την αποκαλούσε «χοντρή» και αστειευόταν ότι θα την απολύσει.

Η Carpenter, που έπαιζε την Cordelia Chase στη σειρά, ισχυρίστηκε ότι κάποια στιγμή ο Whedon την κάλεσε να μιλήσουν και την ρώτησε αν «θα το κρατούσε», αναφερόμενος προφανώς στην εγκυμοσύνη της, ενώ έπειτα επιτέθηκε στον χαρακτήρα και τη θρησκεία της. Η ίδια λέει ότι απολύθηκε την επόμενη σεζόν.

Επίσης είπε ότι ο Whedon έχει «ιστορία στο να δημιουργεί τοξικά και εχθρικά επαγγελματικά περιβάλλοντα», όπως αυτό που βίωσε στο Buffy.

Με μια ανάρτηση στο Instagram, η Sarah Michelle Gellar, πρωταγωνίστρια της σειράς από το 1997 μέχρι το 2003, απάντησε στους ισχυρισμούς του Carpenter, λέγοντας: «Ενώ είμαι περήφανη που το όνομά μου συνδέεται με την Buffy Summers, δεν θέλω να συνδέεται με το όνομα Joss Whedon.

Είμαι περισσότερο συγκεντρωμένη στην οικογένειά μου και στην επιβίωση από την πανδημία αυτή τη στιγμή, οπότε δεν θα κάνω περαιτέρω δηλώσεις τώρα. Στέκομαι μαζί με όσους έχει βιώσει κακοποίηση και είμαι περήφανη που μίλησαν».

Η Michelle Trachtenberg, που υποδυόταν την αδερφή της Gellar στη σειρά, αναδημοσίευσε τα σχόλια της ηθοποιού λέγοντας: «Είμαι αρκετά γενναία τώρα ως 35χρονη γυναίκα, ώστε να μπορώ να αναδημοσιεύω αυτό εδώ». Αναφέρθηκε επίσης στην «ακατάλληλη συμπεριφορά του» που βίωσε ως έφηβη ηθοποιός.

Η Amber Benson, που υποδυόταν την Tara Maclay στη σειρά Buffy, απάντησε επίσης στους ισχυρισμούς, γράφοντας στο Twitter ότι η Carpenter είπε την αλήθεια και ότι το «τοξικό περιβάλλον» της σειράς ξεκινούσε «από την κορυφή».

Πρόσθεσε επίσης: «Έγινε μεγάλη ζημιά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και πολλές από εμάς το επεξεργαζόμαστε ακόμη 20 χρόνια μετά».

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024