«Σαλονικιός» από Χρήστο Νικολόπουλο και τα αδέρφια Διονυσίου
«Είναι από τους μεγαλύτερους συνθέτες που έχουμε. Από τους καλύτερους δεξιοτέχνες του μπουζουκιού. Έχει γράψει πολλά τραγούδια για τον πατέρας μας που έγιναν μεγάλες επιτυχίες»
Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου φώναξαν στη σκηνή τον σπουδαίο Χρήστο Νικολόπουλο.
«Δεν θα ξεχάσω μια πολύ σημαντική της ζωή μου. Όταν γράφαμε τον Σαλονικιό ήρθε στο στούντιο αργά το μεσημέρι και μέχρι το βράδυ είχε πει εννέα τραγούδια και ήθελε να πει και άλλα» τόνισε ο μουσικός.
Και τα τρία αδέρφια στη σκηνή τραγούδησαν στο πλάι του Νικολόπουλου «Ζητώ ακρόαση Θεού», «Έτσι ήμουν περαστικός» αλλά και τον αξέχαστο «Σαλινικιό».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.