Θρίλερ έχει προκληθεί με τη μεταγραφή του εξτρέμ στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες.
Ο Γενί Ενγκμπακοτό έχει συμφωνήσει με τον Πιέρ Ντρεοσί και βρισκόταν με τα εισιτήρια στο χέρι, προκειμένου να ταξιδέψει στην Αθήνα. Όμως, ο Ντρεοσί τον «πάγωσε» και καταβάλλει την ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση του Στίβεν Μεντόζα.
Το Radio Monte Carlo μετέδωσε το απόγευμα ότι ο Παναθηναϊκός έκανε «σφήνα» στη συμφωνία της Σιβασπόρ με την Αμιέν και τον Μεντόζα και αντέστρεψε υπέρ του τα δεδομένα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μεντόζα ακύρωσε το ταξίδι του για την Τουρκία και περιμένει την άδεια της Αμιέν για να έρθει στη χώρα μας. Ο Μεντόζα έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες, αλλά η μεταγραφή κολλούσε στις απαιτήσεις της Αμιέν. Οι οποίες φαίνεται πως εκλογικεύτηκαν τις τελευταίες ώρες.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Η Ρεάλ συνέτριψε με 4-1 τη Σοσιεδάδ στο Μπερναμπέου και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας (60β.) με την Μπαρτσελόνα (58β.) να παίζει την Κυριακή (15/2) εκτός έδρας με τη Τζιρόνα.