Ξέφυγαν τα πράγματα στο φινάλε του πρώτου μέρους στο μεγάλο ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ όταν Λουκάκου και Ιμπραΐμοβιτς λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.
Πολύ μεγάλη ένταση έχει το ντέρμπι της Ίντερ με τη Μίλαν για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.
Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους η κατάσταση πήγε να ξεφύγει τελείως με Λουκάκου και Ζλάταν να έχουν έντονη λογομαχία και τον διαιτητή να σφυρίζει πρόωρα τη λήξη, μήπως και αποφύγει τα χειρότερα.
Στο περιστατικό που ξεκίνησε από ένα δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον επιθετικό της Ίντερ, ενεπλάκησαν κι άλλοι παίκτες των δύο ομάδων αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε κάτι χειρότερο με τους δύο πρωταγωνιστές να δέχονται από μία κίτρινη κάρτα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Τυχαίο; Ο Ολυμπιακός στα ματς με τη Λεβερκούζεν δεν είχε να ξεπεράσει μόνο το εμπόδιο της ομάδας αλλά και του Ιταλού αρχιδιαιτητή καθώς οι προκλητικοί Ολιβερ και Πινέιρο έκαναν λάθη σε βάρος του
Μια σημαντική απουσία θα έχει η Ρεάλ Μαδρίτης στον επαναληπτικό της Τετάρτης (25/2) με τη Μπενφίκα για τα play-offs του Champions League, αφού ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μείνει εκτός αγώνα.
Ο Κάρλο Αντσελότι εμμένει στην αρχική του απόφαση να μην καλέσει τον Νεϊμάρ στην αποστολή της Βραζιλίας για τα τελευταία φιλικά πριν το Μουντιάλ και το όνειρο του 34χρονου σούπερσταρ για ένα... last dance στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής, εξανεμίζονται.