Ο Ανδρούτσος έπιασε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Μαρτίνς και με την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Ατρόμητο, έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο 23χρονος μίλησε για την εμφάνισή του, αλλά και για τη νίκη του Ολυμπιακού.
«Eίμαι εδώ για να αρπάξω κάθε ευκαιρία, σε όποια θέση κι αν αγωνίζομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα γκολ και να είχαν καθαρίσει το παιχνίδι.
Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:
«Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα. Η συγκέντρωση είναι το παν σε αυτά τα παιχνίδια. Eίμαι εδώ για να αρπάξω κάθε ευκαιρία, σε όποια θέση κι αν αγωνίζομαι. Δεν λέει κάτι ότι είμαστε τόσους βαθμούς μπροστά. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου «πήρε τα βήματα» και έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, παρά την προσπάθεια του Τσέντι Όσμαν να τον ανακόψει.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Μεγάλη Βρετανία η Ρέιντζερς έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για τον Τζέιμς Πενράις, με την ελληνική ομάδα ωστόσο να απαντά αρνητικά στους Σκωτσέζους.
Ο Σίριλ Ντέσερς δεν θα συνεχίσει στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική Νιγηρίας λόγω ενός τραυματισμού στον μηρό. Στην Αθήνα ο 31χρονος φορ θα υποβληθεί σε μαγνητική θα δείξει το μέγεθος του προβλήματός του.