Την προσοχή του στραμμένη στην ΑΕΚ έχει ο Ατρόμητος.
Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού (17/1) ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τον Αυστριακό τεχνικό να ανακοινώνει την αποστολή του αγώνα.
Ο Νταμίρ Κάναντι είδε τον Γκαλβάο να μην ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού του και να μένει εκτός αποστολής, όπως και ο Γιαννιώτης.
Την αποστολή αποτελούν οι: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γούτας, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Τριμμάτης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Τομάσεβιτς και Οικονομίδης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μόνο καλά λόγια είχε να πει για την απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και ζήτησε σοβαρότητα ενόψει Λιόν
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Εφές με 74-68 υπογράμμισε τη σημασία της νίκης και παράλληλα, στάθηκε στην κακή εμφάνιση των Ερυθρόλευκων στο δεύτερο ημίχρονο.
Η Άστον Βίλα πέρασε με 1-0 από την Πόλη επί της Φενέρμπαχτσε και η Λιόν «καθάρισε» με 1-0 τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία. Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της League Phase του Europa League.