Η Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή του, προγραμματισμένου για σήμερα, αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Ερυθρός Αστέρας, καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει στη Μαδρίτη, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν, τις τελευταίες ημέρες, στην Ισπανία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague:
«To ματς της 19ης αγωνιστικής της Euroleague μεταξύ Ρεάλ και Ερυθρού Αστέρα που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη, 22:00, αναβλήθηκε, αφού ο Ερυθρός Αστέρας δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισπανική πρωτεύουσα.
Η πτήση των Σέρβων δεν πήρε το ΟΚ από τις ισπανικές αρχές, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που υπάρχουν στην χώρα από την Παρασκευή, οι οποίες περιορίζουν αναχωρήσεις και αφίξεις στο αεροδρόμιο.
Η Εuroleague θα ορίσει νέα ημερομηνία (την καλύτερη δυνατή επιλογή και για τις 2 ομάδες), κοιτώντας τις διαθέσιμες ημερομηνίες και τα τηλεοπτικά. Περαιτέρω πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες».
Φτιαγμένη για… γκέλες η φετινή Λίβερπουλ, η οποία μετά την ήττα-σοκ από τη Γουλβς την περασμένη αγωνιστική, αυτή τη φορά είδε και την παραπαίουσα Τότεναμ να της παίρνει το 1-1 στο 90′.
LIVE: Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός για την 25η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.