Κοροναϊός: «Μπάχαλο» με τα κρούσματα στην Κοζάνη – Καταγγελίες για λάθος καταγραφή
Σύμφωνα με καταγγελία, τα 38 από τα 53 κρούσματα της Τρίτης ήταν από τις 12 Νοεμβρίου!
Αναστάτωση αλλά και προβληματισμό έχει προκαλέσει η καταγγελία που αναφέρει πως ένας μεγάλος αριθμός των κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν από το ΕΟΔΥ την περασμένη Τρίτη ήταν περιπτώσεις… Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα xronos-kozanis, 38 επιβεβαιωμένα κρούσματα, από τα 53, καταχωρήθηκαν την περασμένη Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, ωστόσο πρόκειται για καταγραφές της 12ης Νοεμβρίου.
Πιο αναλυτικά, από τα κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, αυτά του 24ωρου που προηγήθηκαν ήταν επτά από τον Δήμο Κοζάνης, έξι από τον Δήμο Εορδαίας και δύο από τον Δήμο Βοΐου.
Ωστόσο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, σε αυτά προστέθηκαν άλλα 38, προερχόμενα από τον Δήμο Εορδαίας, τα οποία, αντί να δηλωθούν στις 12 Νοεμβρίου δηλώθηκαν την περασμένη Τρίτη.
Παράλληλα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Voria, οι δήμαρχοι της περιοχής καταγγέλλουν λανθασμένους χειρισμούς από την πλευρά του ΕΟΔΥ και ζητούν επιτακτικά επίσημη ενημέρωση για τον πραγματικό αριθμό των κρουσμάτων. Μάλιστα, ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας δήλωσε πως «υπάρχουν σοβαρές αντιδράσεις για τους χειρισμούς που γίνονται, γιατί τα κρούσματα δεν είναι τωρινά. Τα κρούσματα είναι του Νοεμβρίου και τα δηλώνουν τώρα».
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται να υπάρξει έκτακτη σύσκεψη τον Δήμων, με τον αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης και το συντονιστικό περιφερειακό οργάνου Πολιτικής Προστασίας.
- «Εύχομαι κανείς να μην περάσει αυτό που έπαθα»: Τι δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την περιπέτεια της υγείας του
- Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]
- Τραμπ: Κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που διερωτώνται για την υγεία του
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον Μόντε Μόρις (vid)
- Αυστρία: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πρώην μεγιστάνα Ρενέ Μπένκο για απάτη
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]
- Nikon Comedy Wildlife Awards 2025: Γορίλας μπαλαρίνος στην κορυφή – Από αλεπούδες break-dancers σε ερωδιό σέρφερ, όλοι οι νικητές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)









![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-130x85.jpg)


![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442