Παναθηναϊκός : Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μαουρίσιο
Μετά από τρεις βδομάδες, ο Βραζιλιάνος χαφ συμμετείχε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού.
Ευχάριστα νέα για τον Λάζλο Μπόλονι επεφύλασσε η σημερινή (12/1) προπόνηση του Παναθηναϊκού.
Μετά από τρεις εβδομάδες ο Μαουρίσιο προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα των «πρασίνων». Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε προσβληθεί από κορωνοϊό, όταν ταξίδεψε στην πατρίδα του, με αποτέλεσμα να παραμείνει στα πιτς για αρκετό καιρό.
Σήμερα, ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας (έκανε και ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης), έχοντας πια ολοκληρώσει τον απαραίτητο κύκλο εξετάσεων βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου. Ετσι, ο Λάζλο Μπόλονι έχει κάθε λόγο να χαμογελά ενόψει και της δύσκολης συνέχειας της ομάδας του.
Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού επανήλθε και ο Φάνης Μαυρομμάτης, ο οποίος ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα.
Αντίθετα, αποφόρτιση ακολούθησαν οι Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Μολό, ενώ ασκήσεις στο γυμναστήριο έκαναν οι Σαβιέρ, Μπεκ.
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Μίλαν: Ο ανεπιθύμητος Λεάο μπορεί να φέρει πάνω 80 εκατ. ευρώ
- Άρης: Με Γαλανόπουλο η προπόνηση
- Το θέατρο του παραλόγου με τους πίνακες διαιτητών της Super League
- Σύνθημα ανατροπής από τον Γιαμάλ
- Σοκ στον ΠΑΟΚ με Ντεσπόντοφ: Τέλος η σεζόν για τον Βούλγαρο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442