Βαθμολογία: Στο -10 από τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ, στο -14 η ΑΕΚ
Ο Ολυμπιακός παραμένει πρώτος στη βαθμολογία της Superleague με +9 από τον Άρη που ακολουθεί. Στο -10 από την κορυφή ο ΠΑΟΚ, στο -14 η ΑΕΚ.
Μετά την ολοκλήρωση και του σημερινού προγράμματος για τη 16η αγωνιστική της Superleague ο Ολυμπιακός (41β.) βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος στο +9 από τον δεύτερο Άρη.
Οι δύο δικέφαλοι παραμένουν στην 3η και την 4η θέση αντίστοιχα, με τον ΠΑΟΚ (31β.) να είναι στο -10 και την ΑΕΚ (27β.) στο -14 από την κορυφή, με την «Ένωση» να αγωνίζεται αύριο (11/1).
Ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με σκορ 2-0 της Λάρισας, παραμένει στην 5η θέση και τους 25 βαθμούς, με τον Αστέρα Τρίπολης να συμπληρώνει την πρώτη εξάδα.
Δείτε τη βαθμολογία:

- Νέο ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ, μην μου κάνεις αυτή την ερώτηση, είναι ασέβεια…» (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (28/12): Δράση με Premier League και Κόπα Άφρικα
- Καυγάς στη λήξη του Μπουλς – Μπακς λόγω καρφώματος του Αντετοκούνμπο (vid)
- Επιμένουν για Λάτσιο και Ιωαννίδη οι Ιταλοί: «Τον παρακολουθεί ενόψει καλοκαιριού…»
- Σύρραξη και μπουνιές στο Πέλικανς – Σανς (vids)
- Μπουλς – Μπακς 103-112: Επέστρεψε ο Γιάννης, νίκησαν τα «Ελάφια» (vid)
- Γκρίφο: Ο Ιταλός με καριέρα μόνο στη Γερμανία, ονειρεύεται τη Serie A
- Πίζα – Γιουβέντους 0-2: Χτίζει σερί η Μεγάλη Κυρία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442