Τα πάντα συνηγορούν υπέρ μιας νέας αναβολής της έναρξης της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η Super League 2 βρίσκεται σε καθεστώς lockdown, με τα τελευταία δεδομένα να οδηγούν και πάλι σε αναβολή.
Παρά την εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, στη συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων θα αποφασιστεί εκ νέου η αναβολή του πρωταθλήματος.
Οι ομάδες μπορεί να έχουν ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις, ωστόσο όπως φαίνεται οι αρμόδιοι θα ανάψουν και πάλι κόκκινο στην έναρξη της Super League 2.
Αν και έχασε το πρώτο σετ από την σπουδαία Ίγκα Σβιάτεκ (Νο2 στον κόσμο), η Μαρία Σάκκαρη έκανε μεγάλη ανατροπή και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Ντόχα για 3η φορά στην καριέρα της.
Από την Τετάρτη (11/2) ο Παναθηναϊκός επέστρεψε δυνατά για την απόκτηση του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και την Πέμπτη (12/2) κατάφερε να τον επίσημα δικό του για τα επόμενα 2,5 χρόνια.