Αναστασιάδης – Σίσι : Τηλεφωνική συζήτηση για διμερή θέματα και Ανατολική Μεσόγειο
Οι πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου έδωσαν ιδιαίτερο βάρος στον τομέα της ενέργειας και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις εξελίξεις περιφερειακών ζητημάτων που αφορούν την Ανατολική Μεσόγειο.
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε χθες Πέμπτη ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης με τον ομόλογό του της Αιγύπτου Αμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι.
Η αιγυπτιακή προεδρία
Οπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της αιγυπτιακής Προεδρίας, πρέσβης Μπάσαμ Ράντι, κατά την επικοινωνία τους, τους δύο ηγέτες απασχόλησαν οι διμερείς σχέσεις και τα περιφερειακά θέματα στην Ανατολική Μεσόγειο.
Οι πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου έδωσαν ιδιαίτερο βάρος στον τομέα της ενέργειας και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις εξελίξεις περιφερειακών ζητημάτων που αφορούν την Ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με την αιγυπτιακή Προεδρία.
Ικανοποίηση Αναστασιάδη
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις ισχυρές σχέσεις των δύο χωρών σε διάφορους τομείς.
Είχα αποψε τηλεφωνική επικοινωνία με τον φίλο Πρόεδρο της Αιγύπτου @AlsisiOfficial για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και #Covid19.
Παράλληλα, τόνισε τα προγράμματα συνεργασίας και φιλίας με την Αίγυπτο, καθώς και την περαιτέρω ενίσχυση της από κοινού συνεργασίας με την Ελλάδα.
Ο αιγύπτιος πρόεδρος Αλ Σίσι εξήρε τη συνεχή ανάπτυξη της συνεργασίας Αιγύπτου και Κύπρου και επιβεβαίωσε την επιθυμία του να συνεχιστούν και να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο, τόσο η διμερής συνεργασία Αιγύπτου – Κύπρου όσο και η κοινή τους συνεργασία με την Ελλάδα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας