Για «συζητήσεις που βρίσκονται στα πρόθυρα της συμφωνίας» μεταξύ Παναθηναϊκού και Όντεντ Κάτας κάνει λόγο ο ισραηλινός δημοσιογράφος Ρόι Κοχέν.
Ο Κοχέν ήταν αυτός που την Τετάρτη αποκάλυψε ότι ο Κάτας απασχολεί τους Αλβέρτη και Διαμαντίδη, και πριν από λίγη ώρα επανήλθε με νέες πληροφορίες.
Ο Κοχέν ισχυρίζεται ότι ο Κάτας αναλογίζεται το δίλημμα που έχει ενώπιόν του: να αναλάβει τον Παναθηναϊκό και να κοουτσάρει στην Euroleague ή να συνεχίσει τη δουλειά του στη Χαποέλ Ιερουσαλήμ.
Ο 46χρονος προπονητής είναι υποχρεωμένος να λάβει μια δύσκολη απόφαση, αφού από τη μια η προοπτική ενός μεγάλου brand δεν περνά απαρατήρητη, αλλά από την άλλη θα ήθελε να μην διακόψει το έργο του στην πατρίδα του μεσούσης της περιόδου.
Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση δε θα καθυστερήσει πάρα πολύ, αφού ο Αλβέρτης και ο Διαμαντίδης αναμένουν την απάντηση του παλαίμαχου πλέι μέικερ στις επόμενες ώρες.
Αναλυτικά το tweet:
«Οι συζητήσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Όντεντ Κάτας βρίσκονται στα πρόθυρα συμφωνίας. Η τελική απόφαση ανήκει στον Κάτας και έχει τεθεί ενώπιον ενός πολύ δύσκολου διλήμματος».
התנאים בין פנאתיניאקוס לעודד קטש על סף סיכום. ההחלטה היא של קטש, והוא בהתלבטות קשה מאוד
Εξαιρετική προσπάθεια από την Πάφο που είχε δοκάρι κι ευκαιρίες στο 0-0, με τη Γιουβέντους να επικρατεί τελικά με 2-0, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 6 λεπτά με ΜακΚένι (67΄) και Ντέιβιντ (73').
Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League - Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική.
Στο «κόλπο της πρόκρισης» η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που με πρωταγωνιστή τον Ρίος (γκολ και ασίστ), κέρδισε τη Νάπολι με 2-0. Έτσι την πλησίασε στον βαθμό στη μάχη για την 24άδα.