Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπαπέτρου για Βόβορα : «Ποτέ δεν φταίει ένας, όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης»

Παπαπέτρου για Βόβορα : «Ποτέ δεν φταίει ένας, όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την αποχώρηση του Γιώργου Βόβορα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, αλλά και για το ματς με τη Ζενίτ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Γιώργου Βόβορα από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως δεν είναι θέση του να κρίνει, αλλά δεν είναι φταίξιμο μόνο ενός.

Παράλληλα ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε και για την επικείμενη αναμέτρηση των «πρασίνων» με τη Ζενίτ τονίζοντας πως είναι ποιοτική και σκληρή ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιωάννης Παπαπέτρου:

«Είναι μια στενάχωρη στιγμή. Δυστυχώς είναι κομμάτι του αθλητισμού. Είναι αποφάσεις που δεν τις παίρνουμε εμείς. Σαν παίκτης με ενδιαφέρει πολύ το αυριανό παιχνίδι, να κερδίσουμε, να παίξουμε καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για την ομάδα. Τις αποφάσεις τις παίρνουν άλλοι.

Δεν είναι δική μου θέση. Ποτέ δεν φταίει ένας. Αυτό είναι το σίγουρο. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Δεν είναι δική μου η θέση να κρίνω.

Θα είναι πολύ σκληρό παιχνίδι. Είναι ποιοτική και σκληρή ομάδα η Ζενίτ. Ο κόουτς Πακσκουάλ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Θέλουμε πιο πολύ από ποτέ τη νίκη για να αναπτερωθεί το ηθικό μας. Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι αύριο.

Έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Με την απουσία του Πόιθρες που αμυντικά καλύπτει κενά, θα είναι διαφορετική η δομή τους. Πρέπει να βρούμε τρωτά σημεία και να επιτεθούμε σε παίκτες. Αμυντικά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί έχουν πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν.

Προφανώς το νόμισμα έχει 2 όψεις. Ξεκινάμε άσχημα και κυνηγάμε. Όταν κυνηγάμε παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και δεν αφήνουμε να ξεφύγουν. Μπορούμε να επανέλθουμε σε κάθε παιχνίδι, έχουμε το χαρακτήρα. Το πιο σημαντικό είναι να μπαίνουμε με την ίδια συγκέντρωση στα παιχνίδια.

Είμαι πολύ καλά, αγαπάω το μπάσκετ».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024