Σόλσκιερ : Έχουμε πίστη στην ομάδα μας, αλλά θα μιλήσουμε για τίτλο τον Απρίλη
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δε θέλει να κάνει από τώρα συζητήσεις για κατάκτηση του πρωταθλήματος
Ο Ράσφορντ λύτρωσε χθες (29/12) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να βρίσκεται πλέον στο -2 από την κορυφή και τη Λίβερπουλ.
Ο κόουτς των Κόκκινων Διαβόλων κρατάει χαμηλά την μπάλα, τονίζοντας πως συζητήσεις για το πρωτάθλημα θα γίνουν τον… Απρίλη.
«Δεν μίλησε κανείς για τίτλο έπειτα από 15 αγωνιστικές. Καλό θα είναι να έχουμε παίξει παραπάνω από το μισό πρωτάθλημα και μετά να μιλήσουμε, εκεί γύρω στον Απρίλη. Όμως, έχουμε πίστη στην ομάδα μας.
Έχουμε δείξει στα εκτός έδρας τι αξίζουμε, βελτιώνουμε τις επιδόσεις μας και εντός έδρας και σε κάθε ματς οι παίκτες μου πλέον πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν κάθε αντίπαλο» είπε ο Σόλσκιερ μετά το 1-0 απέναντι στους Λύκους.
- Η Marca ξεχώρισε τον Κωνσταντέλια: «Άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ»
- Σενάρια από την Ισπανία για Παναθηναϊκό και Ομπστ
- NBA: Ασταμάτητοι οι Σπερς, με νίκες συνέχισαν Κλιπέρς και Μπουλς (vids)
- Ποια είναι τα σενάρια για να βρεθεί στο Top 8 ο ΠΑΟΚ – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού (pic)
- Ο Λεσόρ περνάει όλα τα τεστ και μπαίνει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/1): Πού θα δείτε το Ελλάδα-Ουγγαρία στο πόλο και δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων
- Ολυμπιακός: Νίκησε την Εφές στην Πόλη κι έβαλε τέλος σε «κατάρα» επτά ετών!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442