Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Αλεξ Ντάιερ

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Αλεξ Ντάιερ

Ο προπονητής της Κιλμάρνοκ, Άλεξ Ντάιερ, έλαβε μια επιστολή με ρατσιστικό περιεχόμενο και ο σκωτσέζικος σύλλογος απευθύνθηκε στις αρχές.

Η διοίκηση της Κιλμάρνοκ, ανακοίνωσε ότι ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχες, για το γεγονός ότι ο προπονητής της ομάδας, Αλεξ Νταϊερ, έλαβε μία επιστολή ρατσιστικού περιεχομένου.

Σημειώνεται, πως ο 55χρονος Αγγλος τεχνικός, είναι ο μοναδικός μαύρος προπονητής στην Premier League του πρωταθλήματος Σκωτίας.

«Συνεργαζόμαστε με την αστυνομία της Σκωτίας για να εντοπίσουμε τα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση και θα δράσουμε όσο περισσότερο μπορούμε, εναντίον τους.

Αυτήν την σεζόν, δείξαμε την δέσμευσή μας να εξαλείψουμε όλες τις μορφές φυλετικών διακρίσεων, γονατίζοντας πριν από κάθε παιχνίδι και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Ο ρατσισμός σε οποιαδήποτε μορφή, είναι εντελώς απαράδεκτος και πρέπει να καταγγέλλεται παντού και ανά πάσα στιγμή», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση των διοικούντων την Κιλμάρνοκ.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024