«Μόλις εμβολιάσθηκα κατά του covid-19. Συμβολικά, έκανα την αρχή για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας», είπε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αμέσως μετά τον εμβολιασμό του κατά του κοροναϊού
Το εμβόλιο του κοροναϊού έκανε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.
«Μόλις εμβολιάσθηκα κατά του covid-19. Συμβολικά, έκανα την αρχή για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Η πρώτη δόση, το πρώτο βήμα για την απαλλαγή από την πανδημία και τις επιπτώσεις της!!! Η επιχείρηση «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», σε πλήρη εξέλιξη!!! Καλή επιτυχία!!!», ήταν το μήνυμα του αρχηγός ΓΕΕΘΑ αμέσως μετά τον εμβολιασμό του.
Μόλις εμβολιάσθηκα κατά του covid-19. Συμβολικά, έκανα την αρχή για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Η πρώτη δόση, το πρώτο βήμα για την απαλλαγή από την πανδημία και τις επιπτώσεις της!!! Η επιχείρηση «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», σε πλήρη εξέλιξη!!! Καλή επιτυχία!!! pic.twitter.com/NfF4YGU541
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας