Τα ζώδια αυτά είναι γνωστό ότι έχουν τις καλύτερες επιδόσεις και αντοχές στο σεξ. Είναι οι «αξέχαστοι» εραστές που ό,τι κάνουν το κάνουν καλά…

Σκορπιός

Οι ικανότητές τους στο κρεβάτι είναι αδιαμφισβήτητες, μια και όλοι θα συμφωνήσουν ότι οι Σκορπιοί είναι οι πιο «δυνατοί» εραστές. Είναι ιδιαίτερα γενναιόδωροι σεξουαλικά, τους αρέσουν οι δυνατές συγκινήσεις και ο έντονος μυστικισμός τους συμβάλλει πολύ στο να επιδίδονται χωρίς αναστολές σε αισθησιακά κόλπα.

Έντονα παθιάρηδες θα ψάξουν τις πιο απόκρυφες γωνίες της ψυχής σας, μόνο και μόνο για να τους παραδοθείτε: Και το καταφέρνουν. Είναι ικανοί εραστές και το σεξουαλικό τους ταπεραμέντο μπορεί να «χτυπήσει» αληθινή φλέβα.

Κριός

Όταν ο Κριοί θέλουν κάτι, το θέλουν τώρα. Επίσης, όταν θέλουν κάποιον τον αποκτούν και μάλιστα άμεσα. Συνήθως δεν τους ενδιαφέρει το πρόσωπο, αλλά το κατά πόσο το πρόσωπο αυτό τους αντιστέκεται.

Όσο πιο πολύ του αντιστέκονται τόσο πιο πολύ τον θέλουν. Το σεξ με έναν Κριό είναι πιο συναρπαστικό ακόμα και από μια διαδρομή με roller coaster. Δεν έχει κανένα ταμπού όσον αφορά το πού, πώς και γιατί θα κάνει σεξ. Αρκεί να κάνει. Εδώ και τώρα.

Ταύρος

Αυτός ο εραστής λατρεύει τα σεξουαλικά παιχνίδια και είναι ίσως ο μόνος του ζωδιακού κύκλου που δίνει τόση σημασία σε όλες τις αισθήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ένας Ταύρος θα σε χαϊδέψει μέχρι να λιώσεις, θα σε φιλήσει μέχρι να πονέσεις και θα «επικοινωνήσει» χωρίς ταμπού κάθε σου φαντασίωση. Και το καλύτερο; Στο τέλος του σεξ θα σε κοιτάξει σαν να είσαι το πιο υπέροχο πλάσμα του κόσμου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο