Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα χθες την απόλυση του Μάσιμο Καρέρα, με τους ανθρώπους της ομάδας να «τρέχουν» για τον αντικαταστάτη του.
Ακόμη μια φορά ο εκλεκτός της διοίκησης της Ένωσης ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος θα καθίσει τέταρτη φορά στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν αμέσως και στην ΑΕΚ «προσπέρασαν» τις υπόλοιπες επιλογές.
Ακούστηκαν τις προηγούμενες ώρες τα ονόματα των Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Γκουστάβο Πογέτ και Ασιέρ Γκαϊτάνο, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι στην ΑΕΚ επιθυμούν να πορευτούν και πάλι με τον Χιμένεθ.
Ο ανδαλουσιανός τεχνικός πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε και έτσι επήλθε η συμφωνία.
Ο Χιμένεθ θα υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους, ενώ υπάρχουν ειδικές ρήτρες, όπως συμβαίνει σε τέτοιες υποθέσεις.
Αξίζει να σημειωθεί πως είναι οριστικό το deal και απομένουν λεπτομέρειες, με την επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής του Χιμένεθ να αναμένεται να γίνει ακόμη και σήμερα.
Ο Χιμένεθ θα συναντήσει και πάλι γνώριμα πρόσωπα, αφού πήρε το πρωτάθλημα με τους Τσιντώτα, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Μάνταλο και Λιβάγια, ενώ την επόμενη σεζόν του τίτλου απέκτησε και τον Κρίστιτσιτς.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης η δεύτερη ημέρα των ρεβάνς της ενδιάμεσης φάσης του Champions League και έτσι, στις δώδεκα γνωστές, προστίθενται οι τελευταίες τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στους «16».
Χωρίς Μιλουτίνοφ και Βεζένκοφ αλλά με στόχο τη νίκη που θα τον εδραιώσει περισσότερο στην τετράδα της Euroleague, αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, το βράδυ της Τετάρτης.