Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Όλα δείχνουν Χιμένεθ

ΑΕΚ: Όλα δείχνουν Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής της ΑΕΚ με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Οι εξελίξεις τρέχουν στην ΑΕΚ και μετά το διαζύγιο με τον Μάσιμο Καρέρα η προσοχή των ανθρώπων της Ένωσης έχει στραφεί στον αντικαταστάτη του Ιταλού τεχνικού. Και αυτός θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο άνθρωπος που έκανε ξανά πρωταθλήτρια την ΑΕΚ έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 1,5 έτους, όπως ήθελε εξ αρχής, ώστε να οδηγήσει την ομάδα στην «Αγιά Σοφιά».

Αυτό που μένει για να αναλάβει ο Χιμένεθ για τέταρτη φορά στην καριέρα του την ΑΕΚ είναι το τελικό ΟΚ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ωστόσο ακόμη το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά αφού οι «κιτρινόμαυροι» κοιτούν ακόμη 2-3 προπονητές από το εξωτερικό.

Το απόλυτο φαβορί πάντως είναι ο Χιμένεθ και όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στην ΑΕΚ μαζί με τον βοηθό του Χεσούς Καλντερόν και τον γυμναστή, Σεμπάστιαν Μπασκόν. Οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται μέσα στο επόμενο 24ωρο.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024