Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης είχε καλέσει και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρο Καρυπίδη, να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Ο ισχυρός άνδρας του Αρη βρέθηκε σήμερα στην ΓΑΔΘ και έδωσε τη δική του κατάθεση, αναφορικά με την πολύ σοβαρή υπόθεση, που εξετάζουν οι αρχές.
Η ΠΑΕ Άρης, μάλιστα, σχολιάζοντας την κατάθεση του ισχυρού άντρα του ποδοσφαιρικού τμήματος, ξεκαθάρισε οτι είπε τα πράγματα όπως έγιναν.
«Είπε τα πράγματα στην κατάθεση του όπως έγιναν και όχι όπως συμφέρει σε μερίδα των ΜΜΕ να τα παρουσιάζουν», ήταν το δηκτικό σχόλιο της ΠΑΕ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καρυπίδης είναι το 6ο πρόσωπο που καταθέτει για την πολύκροτη υπόθεση, που κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς είχαν προηγηθεί οι Μάριος Σιαμπάνης, Γιώργος Δεληζήσης, Κώστας Καραπαπάς, Μάκης Γκαγκάτσης και Κυριάκος Κυριάκος.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στο πλαίσιο εκδήλωσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην «πλατεία Κοραή» στο πλαίσιο του κλίματος των εορτών ανέφερε στο αν θυμάται κάποια Χριστούγεννα που ήταν ξεχωριστά.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά έβαλε τους διαιτητές στην πρίζα καθώς με e mail χτύπησε καμπανάκι ενόψει των αγωνιστικών τεστ του Φεβρουαρίου. Θα είναι τα ίδια με πέρσι που είχαν κοπεί οι μισοί
Στην φυσική της έδρα στο Βελιγράδι και όχι στη Βιέννη, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, θα διεξαχθεί το Παρτιζάν – Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η σερβική ομάδα.