Αντιγράφουμε από το Wikipedia: «Ριμπάουντ στην καλαθοσφαίριση είναι η επιτυχημένη ανάκτηση κατοχής της μπάλας μετά από ένα χαμένο σουτ ή μια ελεύθερη βολή. Το ριμπάουντ είναι μια ρουτίνα στο παιχνίδι, καθώς η κατοχή μπάλας αλλάζει πολλές φορές μετά από κάθε σουτ. Η πλειοψηφία των ριμπάουντ είναι αμυντικά, επειδή η ομάδα στην άμυνα τείνει να είναι σε καλύτερη θέση (πιο κοντά στο καλάθι) για να ανακτήσει τα χαμένα σουτ».
Τι λέτε ρε γατάκια;
Έχετε δει τη φροντ λάιν του Ολυμπιακού;
Στον αγώνα με τη Βαλένθια Μάρτιν και Έλις βγήκαν από το γήπεδο δίχως να μαζέψουν αμυντικό ριμπάουντ! Πώς είπατε; Μηδέν! «Νάδα», που λένε οι Ισπανοί. «Ζερό», που λένε κι όσοι ασχολούνται με τα της ρουλέτας.
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Women θέλουν να κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στη Φινλανδία, όταν έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ιστορικής Χάκα, μετά τον υποβιβασμό της – Κάηκε ολοσχερώς μία από τις εξέδρες.
Αμερικανικά ρεπορτάζ ανέφεραν προ ημερών ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους συμπαίκτες του για τις φήμες περί αποχώρησής του, ωστόσο ο Κάιλ Κούζμα διέψευσε πως κάτι τέτοιο συνέβη.
Παρά τις σπουδαίες εμφανίσεις των Ντόντσιτς και Τζέιμς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Λος Άντζελες Λέικερς με 132-119 και πέρασαν στον ημιτελικό του NBA Cup όπου θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που ισοφάρισαν ένα ιστορικό ρεκόρ.