Σεισμός των 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα νότια της Κρήτης.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, ο σεισμός σημειώθηκε στις 04:46 ώρα Ελλάδος και είχε επίκεντρο 30 χλμ νότια, νοτιοδυτικά της Αρβης. Το εστιακό βάθος του σεισμού μετρήθηκε στα 10 χιλιόμετρα.
Νωρίτερα, στις 02:44 σημειώθηκε σεισμός και στην Σάμο.
Συγκεκριμένα, η σεισμική δόνηση μετρήθηκε 3,3 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ και είχε επίκεντρο 12 χλμ βορειοανατολικά της Σάμου.
Το εστιακό βάθος του σεισμού μετρήθηκε στα 31 χιλιόμετρα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας