Υπόθεση πολυϊδιοκτησίας : Μόνα ζυγά μονόζυγα για Ιβάν και Καλπαζίδη
Όπως πέρσι έλεγαν δεν τιμωρείται η πολυϊδιοκτησία, έτσι φέτος θα λένε δεν αφαιρούνται πια οι βαθμοί
Όταν η εκδίκαση της επιτροπής εφέσεων για την πολυϊδιοκτησία ορίστηκε και έτσι μπήκε στην τελική ευθεία το θέμα του εθνικού ανιψιού, τα μέσα είτε ιδιοκτησίας του ανιψιού είτε υπαλλήλων του θείου άρχισαν πάλι να ξεμπροστιάζονται.
Ξαφνικά ακούσαμε και διαβάσαμε νέες θεωρίες.
Ότι η Ξάνθη μεταβιβάστηκε και αυτό ήταν η κολυμπήθρα του Σιλωάμ γι’ αυτήν, αφού τώρα πια δεν τρέχει κάστανο με το τι έκαναν Ιβάν και Πανόπουλος μέσω του ανιψιού επί μια διετία για να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.
Δηλαδή τι λένε στον ΠΑΟΚ;
Πάρε όσες ομάδες θέλεις , αλλοίωσε όσα πρωταθλήματα μπορείς, αρκεί πριν δικαστείς να τα έχεις ξεφορτωθεί από πάνω σου.
- Μεγάλο πλήγμα στους Γουόριορς: Ρήξη χιαστού ο Μπάτλερ
- «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό»
- Ο Κωστούλας έχει σηκώσει στο… πόδι τα social media: «Η Ελλάδα αξίζει να πάρει πίσω τα Ελγίνεια Μάρμαρα»
- Πέσιτς: «Αυτό που κάνει η Euroleague είναι καταστροφικό»
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442