Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση πολυϊδιοκτησίας : Δεν αρέσει o Γιαρένης; Κάν’ το όπως στους Φιλόπουλο και Βρυώνη

Υπόθεση πολυϊδιοκτησίας : Δεν αρέσει o Γιαρένης; Κάν’ το όπως στους Φιλόπουλο και Βρυώνη

Έχουν αναγάγει σε επιστήμη την προσπάθεια εκφοβισμού των δικαστών που καλούνται κάθε φορά να δικάσουν τις υποθέσεις τους, με το αισχρότερο bullying μέσα από δολοφονίες χαρακτήρων

Στις 9 Δεκεμβρίου 2020 «το αποδεδειγμένα μεγαλύτερο σκάνδαλο από καταβολής ελληνικού ποδοσφαίρου», δηλαδή η πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ – Ξάνθης με κεντρικό πρόσωπο τον «εθνικό ανιψιό, περιφερειακό σερβιτόρο και κορυφαίο αυτοδημιούργητο επιχειρηματία» κ. Καλπαζίδη, θα μπει και πάλι σε τροχιά εκδίκασης ενώπιον της νέας Επιτροπής Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ).

Η εξέλιξη κατέστη υποχρεωτική λόγω της γνωστής απόφασης του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου (C.A.S.) της Λωζάννης, το οποίο, με μια σολομώντεια λύση, επανέφερε προς εκδίκαση «επί της ουσίας» την απόφαση της προηγούμενης Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ επικαλούμενο το σχετικό «δικαίωμα του ΠΑΟΚ», χωρίς σε κανένα σημείο να ακυρώσει τη βασιμότητα του πορίσματος της ΕΕΑ.

Από την περίοδο της κατάθεσης ενώπιον της ΕΕΑ της γνωστής καταγγελίας του Ολυμπιακού (Δεκέμβριος 2019) έως την εκδίκαση και την έκδοση της απόφασης  της Επιτροπής (Ιανουάριος 2020) και στη συνέχεια της εκδίκασης της υπόθεσης ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League 1 (Μάρτιος 2020) και της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ (Απρίλιος 2020) και κατόπιν έκδοσης της τελεσίδικης απόφασης, έως σήμερα απολύτως  τίποτα δεν έχει αλλάξει που να δικαιολογεί την εξυγιαντική χαρά των πληρωμένων παπαγάλων (γιατί σε αυτούς του ΠΑΟΚ προστέθηκαν εθελοντικά και αυτοί της ΑΕΚ και έπεται συνέχεια).

Ο εθνικός σερβιτόρος κ Καλπαζίδης είναι εδώ, τα όσα συνέβησαν στο όνομά του είναι παρόντα και ο πολυπράγμων κ. Μπαλτάκος δεν έχει βρει ακόμη τον τρόπο να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και να ακυρώσει τις αποδείξεις της πολυϊδιοκτησίας που παραμένουν ενεργές και δεδομένες. Η γίδα στην πλάτη δεν εξαφανίζεται…

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024