Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση πολυϊδιοκτησίας : Διώξεις και σε ποινικό επίπεδο για ΠΑΟΚ και Ξάνθη;

Υπόθεση πολυϊδιοκτησίας : Διώξεις και σε ποινικό επίπεδο για ΠΑΟΚ και Ξάνθη;

Η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας απασχολεί την τακτική ποινική δικαιοσύνη, η οποία διενεργεί προκαταρκτική έρευνα με βάση το φάκελο που έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος

Μετά τις τρομακτικές αποκαλύψεις από to10.gr για τους πραγματικούς λόγους της παραίτησης των κ.κ. Φιλόπουλου και Βρυώνη (που η ΕΠΟ και η Γραμματεία της Επιτροπής Εφέσεων τους  είχαν κρατήσει στο σκοτάδι για μήνες…) η Επιτροπή Εφέσεων, σε πείσμα όσων ήθελαν –και θέλουν ακόμα– τη μη λειτουργία της, συγκροτήθηκε (μετά τις παραιτήσεις των εφετών κυριών Στενιώτη και Σιάννου και την αντικατάστασή τους από τους εφέτες κ.κ. Γιαρένη και Μελισσινό, που ανέλαβαν Πρόεδρος και Αναπληρωτής Πρόεδρος αντίστοιχα).

Έτσι, επιτέλους, ένα σχεδόν χρόνο μετά την αποκάλυψη του OneTv, άνοιξε εκ νέου ο δρόμος για την εκδίκαση της πολυθρύλητης υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης – υπό την «αιγίδα» του «εθνικού ανιψιού» κ. Καλπαζίδη, της οικογενείας Σαββίδη.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα και πάντως εντός του Νοεμβρίου αναμένεται να τρέξουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε να εισαχθεί η υπόθεση προς συζήτηση στην Επιτροπή Εφέσεων.

Κι ενώ, παράλληλα με τις ημερομηνίες, τρέχουν και οι πρώτες εκτιμήσεις για την απόφαση που έχει τη δυνατότητα να λάβει η νέα Επιτροπή Εφέσεων για την υπόθεση της αποδεδειγμένης πολυϊδιοκτησίας, αποκαλύπτεται πως η υπόθεση αυτή απασχολεί ήδη την τακτική ποινική δικαιοσύνη, η οποία διενεργεί προκαταρκτική έρευνα με βάση το φάκελο που είχε διαβιβάσει στην Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος η ΕΕΑ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024