Μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης από την στιγμή που θα φτάσουν τα εμβόλια στη χώρα, είναι το πώς θα εμβολιαστούν οι πολίτες.
Μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, υφυπουργός για θέματα ψηφιακής στρατηγικής, σημείωσε ότι η διαδικασία για να εμβολιαστεί κάποιος είναι σύνθετη.
«Είναι μια πολύ σύνθετη και δύσκολη άσκηση ο μαζικός εμβολιασμός του πληθυσμού. Εμείς σαν υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης έχουμε αναλάβει τον σχεδιασμό του προγραμματισμού και την ενημέρωσης».
Πώς θα εμβολιαστούμε
Ο κ. Ζαριφόπουλος αναφέρθηκε στη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσει κάποιος προκειμένου να εμβολιαστεί, επισημαίνοντας ότι θα υπάρχει η δυνατότητα ραντεβού με ψηφιακούς τρόπους, με κυριότερο την άυλη συνταγογράφηση, αλλά και απλοί τρόποι για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο.
«Ολοκληρώνουμε τον σχεδιασμό όλων των λύσεων, ψηφιακών και μη, και όταν ξεκινήσει ο εμβολιασμός θα είμαστε έτοιμοι».
Στο τραπέζι υπάρχει και η σκέψη να δίνεται μια βεβαίωση εμβολιασμού σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας