Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ινδία : Σπάνιος φαλαινοκαρχαρίας σώθηκε με τη βοήθεια των κατοίκων της περιοχής

Ινδία : Σπάνιος φαλαινοκαρχαρίας σώθηκε με τη βοήθεια των κατοίκων της περιοχής

Το κλιπ διάρκειας 1,56 λεπτών δείχνει μια ομάδα ψαράδων που περιβάλλουν τον καρχαρία «μαμούθ», ο οποίος ήταν ακίνητος στην παραλία και σχεδιάζουν έναν τρόπο απελευθέρωσης του στη θάλασσα

Οι ψαράδες στην Κεράλα απελευθέρωσαν έναν απειλούμενο καρχαρία φαλαινών που πιάστηκε στο δίχτυ τους σε μια δραματική διάσωση που κέρδισε επαίνους από netizens και ακτιβιστές μετά το βίντεο που έγινε viral στα κοινωνικά μέσα.

Το κλιπ διάρκειας 1,56 λεπτών δείχνει μια ομάδα ψαράδων που περιβάλλουν τον καρχαρία «μαμούθ», ο οποίος ήταν ακίνητος στην παραλία και σχεδιάζουν έναν τρόπο απελευθέρωσης του στη θάλασσα.

Σταδιακά, η ομάδα περίπου 60 ψαράδων καταφέρνει να απελευθερώσει τον καρχαρία από το μπερδεμένο δίχτυ και βάζει ένα σχοινί γύρω του, σύμφωνα με το indianexpress.com.

Μαζί ωθούν τον καρχαρία στη θάλασσα. Αρκετές φωτογραφίες και βίντεο της διάσωσης κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο, με τους netizens να επαινούν τους ψαράδες για τη χειρονομία τους για την απελευθέρωση του φαλαινοκαρχαρία, που είναι ένα είδος που απειλείται με εξαφάνιση.

Βίντεο

«Ξεκινώντας το πρωί με καλά νέα από το #Κεράλα. Ένας #whaleshark που πιάστηκε στα δίχτυα ελευθερώθηκε από ψαράδες…Έχω ανακοινώσει ένα ειδικό βραβείο γι ‘αυτούς», έγραψε ο υπεύθυνος διατήρησης της άγριας πανίδας και Διευθύνων Σύμβουλος της Wildlife Trust India Vivek Menon, ενώ μοιράστηκε φωτογραφίες της διάσωσης.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024