Μια δωρεάν διαδικτυακή συναυλία με τίτλο «Meditate America» διοργανώνει ο Ντέιβιντ Λιντς μέσω του ιδρύματος του, David Lynch Foundation. Στο live θα είναι καλεσμένοι διάφοροι καλλιτέχνες όπως η Κέιτι Πέρι, η Kesha, ο Στινγκ και ο Έλβις Κοστέλο.
To David Lynch Foundation λειτουργεί εδώ και χρόνια ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός προσφέροντας υποτροφίες σε όσους/ες επιθυμούν να διδάξουν Υπερβατικό Διαλογισμό, μια μέθοδο διαλογισμού η οποία όπως έχει πει πολλές φορές ο ίδιος ο Λιντς, του έσωσε την ζωή.
Εκτός από μουσική η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και άλλες δράσεις. Για παράδειγμα ο Χιου Τζάκμαν θα συζητήσει με τη Κέιτι Πέρι γύρω από θέματα από αφορούν την μητρότητα και τον διαλογισμό.
Νωρίτερα φέτος, ο Ντέιβιντ Λιντς είχε μιλήσει για την ζωγραφική, τον κινηματογράφο και τον διαλογισμό μέσα από την καραντίνα. Ο σκηνοθέτης εφαρμόζει εδώ και δεκαετίες την μέθοδο του Υπερβατικού Διαλογισμού και αποδίδει σε αυτήν την ικανότητά του να συλλαμβάνει ιδέες με ευκολία.
Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για τις 3 Δεκεμβρίου. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.